Thursday, 27 December 2012

Beriadah


Assalamualaikum

:(




Awal-awal entry dah tunjuk muka sedih
sedih bukan apa,sedih sebab sangat penat
penat sebab minggu ni minggu study week
bukan penat fizikal tapi penat mental
sebab banyak guna akal untuk berfikir
berfikir bagaimana nak cari solution
solution untuk soalan-soalan final nanti
nanti kalau xdapat buat pasti merana
merana sebab sah-sah xlulus nanti
nanti xlulus ofkos menangis xsudah
sudah-sudah la tuu berpuisi
berpuisi la sangat .
ha ha ha

so nak hilangkan penat maka perlulah beriadah

'' badan sihat otak cergas ''


kali ni beriadah di Tasik REDMA Ayer Keroh,Melaka .



kayaking
RM 3 / UNLIMITED TIME






Matahari yang cute dah terbenam






Ni nama dia paddle boat
ada paddle boat untuk family dan ada untuk couple
hanya perlu gunakan kaki je untuk gerakkan dia
makin laju kayuh makin lajulah paddle boat jalan
RM 5 / PERSON






#sweet couple
pokdin & pokmie .. haha


::: My stress and tension dah buang jauh-jauh dalam tasik ayer keroh nie.


sambung study balik =P




6 comments:

  1. hye..blogwalking here.. :) cntik pmandangan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye syasya .. cantik kan..Alhamdulillah tasik ni dijaga dengan baek lg..masih xtercemar..nanti kalau dtg melaka singgah dtg sini,,main kayak..best :) haha

      Delete
  2. hrap flw blk :) http://mimque.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. wah! bestnyer! nak singgah la kalau ada kelapangan. Huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  4. Singgah lerr.. ada banyak lg aktiviti kat sini..ada wall climbing. flying fox,pin ball ..mcm3 lagi...yg tu semua xtry lg.. hehe

    ReplyDelete